NOA Menu
woensdag 16 november 2016

Vrijdag 18-11-2016: De allereerste Dag van de Ondernemer

Er bestaat voor alles een aparte dag: een Dag van de Bouw, Secretaressedag, Moederdag. Maar er is nog geen ‘Dag van de Ondernemer’. En dit terwijl er in Nederland ruim 1,5 miljoen ondernemers zijn die met hun bedrijf van enorme toegevoegde waarde zijn voor ons land. Ondernemers creëren immers groei, banen en welvaart. 

NOA Webtv video: Dag van de ondernemer

MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. De start van een traditie om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten. Daarom heeft MKB-Nederland elke derde vrijdag van november uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer’.

Trots!

NOA is trots op alle ondernemers met een stukadoors-, afbouw-, natuursteen-, vloeren-, terrazzo- en plafond- en wandmontagebedrijf. Dag in dag uit werken onze leden keihard voor tevreden klanten, voor gemotiveerde werknemers en voor een professionele onderneming.   

Dagvandeondernemer.nl

Dit jaar wordt de eerste Dag van de Ondernemer op vrijdag 18 november gevierd met allerhande activiteiten en werkbezoeken van ministers en staatssecretarissen. Er is een speciale website gelanceerd, waar alle activiteiten en highlights op vermeld staan: dagvandeondernemer.nl

Dag van de ondernemer

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid