NOA Menu
woensdag 10 februari 2016

Vooraankondiging: NOA-Congres op 9, 10 en 11 september 2016

Meer dan 35 jaar lang heeft voorzitter Jan van de Kant leiding gegeven aan NOA en haar rechtsvoorganger NAVAS. Per 1 juli 2016 treedt hij af en geeft hij de voorzittershamer over aan Hendrik Ruys, die afgelopen januari door de leden werd gekozen tot nieuwe voorzitter. Natuurlijk komt er op 1 juli a.s. een formeel moment. Het afscheid van Jan voor alle leden willen we graag vieren tijdens het congresweekend.

NOA Congres

Op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 september 2016 neemt onze vereniging afscheid van Jan van de Kant als voorzitter van NOA. We verzoeken alle leden van NOA alvast 9, 10 en 11 september 2016 in de agenda te reserveren. We zullen de komende maanden gebruiken om voorbereidingen te treffen. 

Rode loper voor leden uitgerold!

Grand hotel Huis ter Duin in Noordwijk is een passende ambiance die recht doet aan de verdiensten van Jan voor de vereniging én de bedrijfstak. Bovendien heeft menigeen mooie herinneringen aan de fusie van NAVAS en VTV tot NOA, die alweer meer dan 16 jaar geleden eveneens in Huis ter Duin werd bezegeld. Het hotel heeft een luxueuze en mondaine uitstraling en geniet van internationale faam. We zijn er daarom trots op ons bijzondere evenement hier te kunnen organiseren. De rode loper wordt op 9, 10 en 11 september 2016 speciaal voor alle NOA-gasten uitgerold!

Natuurlijk zullen alle leden uitgebreid geïnformeerd worden over het congresprogramma, zodra hierover meer informatie bekend is.   

Huis ter Duin 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid