NOA Menu
woensdag 15 februari 2017

Vloerendag: "Kom ook over de vloer bij NOA!"

Op 30 maart 2017 organiseert de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven in Veenendaal de Vloerendag: voor alle ondernemers van monoliet-, kunststof-, terrazzo-, gietdek-, cementdek- en voor/nabehandeling vloerenbedrijven. Het is dé ontmoetingsplek om van fabrikanten, toeleveranciers en kennisinstituten het laatste nieuws te krijgen. De toegang is geheel gratis!

NOA_vloerendag _2017

Het wordt alweer de twaalfde keer dat NOA met veel plezier dé vakdag voor alle ondernemers in de vloeren- en terrazzobranche organiseert. Bezoekers en exposanten prijzen de Vloerendag om de hoge mate van vak inhoudelijkheid en de sfeervolle, informele setting. Tal van leveranciers presenteren onder meer toeslagmiddelen, pomptrucks, silo’s, gereedschappen, software, coatings, egalisatiemiddelen, dekvloerenmortels en andere grondstoffen. 

Kom technische snufjes bekijken

Tijdens de Vloerendag krijgen bezoekers een overzicht van allerlei ontwikkelingen en noviteiten te zien, waaronder arbeidsvriendelijke werkmethodes, applicatietechnieken en andere nieuwe technische snufjes. Naast producten en demonstraties is er ook een inhoudelijk programma. 

Lezingenprogramma

Experts geven tijdens korte, prikkelende lezingen een antwoord op de volgende vragen:

11.00 uur
Hoe vlak moeten vloeren zijn? 

11.45 uur
Hoe levert social media in de vloerenbranche business op? 

12.20 uur
Wat zijn nu eigenlijk betonlook afwerkingen? 

13.00 uur
Wat zijn de valkuilen van een droge vloer? 

13.45 uur
Hoe verdien je meer door neuromarketing? 

14.45 uur
Hoe passen vloerenbedrijven aandacht voor het milieu toe? 

15.45 uur
Wat kan een totaaloplossing voor vloeren u bieden? 

Kom over de vloer in ons ‘bruin café’

Centraal staat natuurlijk de mogelijkheid om informeel te netwerken. Te midden van de informatiemarkt is het ‘bruin café’ de plek om als vloerenspecialisten, fabrikanten en leveranciers gezamenlijk de Vloerendag af te sluiten met een aangeklede borrel.  

Uitgebreide info & inschrijven.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid