NOA Menu
woensdag 11 juni 2014

VKL café Zaltbommel

Het VKL café is een redelijk unieke formule en bovendien makkelijk om te organiseren! Het secretariaat van de Vereniging voor Kalkzandsteen Lijmbedrijven roept de leden op om bijeen te komen, selecteert een gezellige locatie en zorgt voor een drankje en een borrelhapje.

VKL Café

Bij de VKL gaat dat al jaren zeer succesvol. Een groot aantal leden bezoekt met regelmaat een VKL café. Zo ook donderdag 5 juni jl. in Zaltbommel. Het was een geslaagde bijeenkomst. Er werden weer veel ervaringen en ideeën uitgewisseld.

Doel van het VKL café is om met elkaar bij te praten en te leren van elkaars ervaringen. Je wordt niet als enige met bepaalde problemen geconfronteerd. De collega heeft er ook ervaring mee en heeft vervolgens een andere zienswijze waar je weer van kunt leren. Dit maakt de VKL bijeenkomsten een prima gelegenheid om met een collega te sparren. Daarnaast leer je collega’s beter kennen. De ervaring leert dat dit erg makkelijk is als je een keer op een bouw hulp nodig hebt, of zelf een keer te weinig werk hebt. Collega’s staan elkaar bij.

De deelnemers die er donderdag bij waren, gingen tevreden, gemotiveerd en met veel inspiratie huiswaarts!

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid