NOA Menu
donderdag 25 juni 2015

Videoverslag eerste bijeenkomst voor behoud lage btw

Nadat de contouren van de belastingherziening van het kabinet bekend werden, ging er een schok door Nederland. Niet alleen de lage btw op stukadoorswerk dreigt met deze plannen te verdwijnen, ook vele andere branches worden getroffen.

Gezien het belang van dit onderwerp, de vele vragen die er leven en de lobby die de komende tijd gevoerd moet worden, organiseerde VNO-NCW/MKB-Nederland een bijeenkomst voor de leden om over de BTW-plannen te overleggen. Natuurlijk was NOA-directeur Frank Rohof bij deze bijeenkomst aanwezig, om de belangen van alle NOA-stukadoors te behartigen.

'In shock', 'Bloedbad', 'Verlies van tienduizenden banen', 'Meer zwart werk': tijdens de bijeenkomst bleek nog eens hoeveel branches zwaar getroffen worden als het kabinet de plannen uit wil voeren. Het plan van het kabinet om het btw-tarief voor veel producten en diensten te verhogen van 6 naar 21 procent moet daarom echt van tafel. Anders komt er een grote campagne, zo is deze bijeenkomst besloten!

Bekijk hier de video van MKB-Nederland over de bijeenkomst van branches en vertegenwoordigers voor behoud van de lage btw: 

NOA Webtv video: Videoverslag eerste bijeenkomst voor behoud lage btw

Teken onze petitie #HogeBtwWegErmee

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid