NOA Menu
woensdag 18 juni 2014

Verdiepingscursus P&W krijgt vervolg

Afgelopen jaar hebben acht ervaren plafond- en wandmonteurs een verdiepingscursus gevolgd. Deze cursus werd onder de noemer Afbouwpaspoort als pilot uitgevoerd en werd zo’n succes dat de bedrijfstak werknemers en/of ZZP-ers opnieuw de kans wil bieden ook aan dit traject deel te nemen.

 

 Verdiepingscursus

De verdiepingscursus is een gezamenlijk initiatief van NOA, NVF, Bedrijfschap Afbouw en Savantis. De cursisten bezoeken een reeks fabrikanten, waardoor hun kennis en ervaring zowel in de breedte als in de diepte kan worden vergroot. Plafond- en wandmontagebedrijven verminderen daarmee hun faalkosten, de sector verbetert zijn imago en de klant kan de best mogelijke kwaliteit worden geleverd.

Praktische dagen

Tijdens het bezoek aan de fabrikanten, krijgen de deelnemers de mogelijkheid om dieper in te gaan op specifieke verwerkingsmogelijkheden van (nieuwe) producten en materialen. Het zijn vooral praktische dagen, maar wel mét onderbouwing van enige theorie. Cursisten wordt geleerd op welke wijze verschillende systemen gemonteerd moeten worden. De deelnemers bezoeken de fabrikanten gezamenlijk. Dat zal gemiddeld één dag in de maand in beslag nemen. Na elk bezoek krijgen de cursisten een stempel/aantekening in hun deelnamepaspoort. Als cursisten alle deelnemende fabrikanten hebben bezocht, ontvangen ze een certificaat Plafond- en Wandmonteur.

Voor wie?

Het cursustraject is bestemd voor monteurs die minimaal drie jaar in de branche werkzaam zijn en waarvan het bedrijf is aangesloten bij het Bedrijfschap Afbouw. Er zijn geen kosten verbonden aan dit cursustraject. De cursus zal bij minimaal zeven deelnemers van start gaan. Het maximum aantal deelnemers is twaalf.  

Voor meer informatie of inschrijven kunt ucontact opnemen met Frans van Dijk van ons secretariaat op telefoonnummer 0318-547373. 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid