NOA Menu
maandag 30 september 2013

Van Vonderen en MAT Afbouw in de prijzen bij uitreiking Gyproc Trophy

Van Vonderen Interior Contractors is de winnaar van de Gyproc Trophy 2013 voor het project EMCR Onderwijscentrum in Rotterdam. MAT Afbouw won de Innovatieprijs 2013. Beide prijzen zijn onderdeel van de Gyproc Trophy.

Vonderen

De tweejaarlijkse prijs is een initiatief van Saint-Gobain Gyproc, die graag creatieve en vakkundige bedrijven belonen die gebruik maken van Gyproc-systemen bij plafond- en wandmontage. Tijdens de Gyproc Professionals-dag op 27 september 2013 werden alle winnaars bekendgemaakt. 

Gyproc Trophy 2013

Van Vonderen Interior Contractors won de Gyproc Trophy voor het project EMCR Onderwijscentrum Rotterdam. Dit project maakte vooral indruk op de jury door zijn vakmanschap en hoge afwerkingsniveau. Daarnaast was de uitwerking van complexe details en de mate van toegepaste innovatie indrukwekkend. Met het EMCR Onderwijscentrum versloeg Van Vonderen vier andere genomineerden: Kwakman Afbouw Volendam, Cobra Afbouwtechniek, MAT Afbouw en MB Afbouw Montage.

Innovatieprijs 2013

MAT Afbouw is uitgeroepen tot winnaar van de Innovatieprijs 2013. Deze prijs is voor een bedrijf die het best gebruik maakt van een bijzondere, nog niet eerder vertoonde oplossing. Het project van MAT Afbouw ging om de transformatie van het GAK-kantoor in Amsterdam tot studentenwoningen. Het gebruikte daarbij een slim ophangsysteem voor het plafond, waardoor een hoge geluidsisolatie en een snelle montage mogelijk was. 

“Het zijn lastige tijden voor de bouwwereld. Des te specialer dat er 25 bijzondere projecten zijn ingezonden door onze Gyproc Professionals, die opnieuw hebben laten zien dat kwaliteit en innovatie in afbouwprojecten niet beperkt hoeven te worden door behoudende begrotingen”, zegt Peter Janmaat, algemeen directeur van Saint-Gobain Gyproc Nederland met trots.

 Mat

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid