NOA Menu
donderdag 16 november 2017

Van den Heuvel Afbouwgroep wint Kwaliteitsaward Gevelsystemen 2017

NOA-lid Van den Heuvel Afbouwgroep uit Deurne heeft de Kwaliteitsaward Gevelsystemen 2017 gewonnen. De landelijke award is een initiatief van Stichting Gevelgarantie en een jaarlijkse prijs op het gebied van kwaliteit voor het beste bedrijf in het plaatsen van gevelsystemen.

Kwaliteitsaward Gevelsystemen 2017

De winnaar wordt gekozen op basis van onafhankelijke kwaliteitscontroles. Aan de ene kant moet de verwerker, in dit geval Van den Heuvel Afbouwgroep, het materiaal goed plaatsen. Aan de andere kant moet het systeem een hoge kwaliteit hebben. Van den Heuvel Afbouwgroep werkt daarom met Kombitherm.

Mooie uitdaging

Over de toekomst is Jan van den Heuvel ook duidelijk: "Nu moeten we de award verdedigen, een mooie uitdaging. Door te blijven investeren in hoge kwaliteitsproducten en kundig personeel kunnen wij altijd kwaliteit blijven leveren."

Garantieverzekering

Zo'n 65 bedrijven zijn aangesloten bij Stichting Gevelgarantie (voorheen Stichting Garantiefonds Gevelsystemen). De stichting biedt opdrachtgevers de zekerheid van kwalitatief hoogwaardige gevelisolatie. Middels een garantieverzekering krijgt de opdrachtgever financiƫle en bouwtechnische zekerheid geboden. Mocht er binnen de garantietermijn schade optreden aan het gevelsysteem, dan zorgt de stichting voor herstel van de schade, of voor vervanging.

Strikte deelname-eisen

Bij de stichting kunnen zich alleen stukadoors- en afbouwbedrijven aansluiten die in het bezit zijn van een KOMO-Afbouw procescertificaat voor buitengevelisolatie met gepleisterde afwerking. Zij mogen alleen erkende geattesteerde systemen toepassen.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid