NOA Menu
donderdag 15 maart 2018

Vakwedstrijden 'Skills The Finals' van start

Skills The Finals is hét evenement waar (beroeps)onderwijs samen komt met bedrijfsleven. Van 15 t/m 17 maart vinden in Overijssel alle nationale kampioenschappen van vakwedstrijden binnen het vmbo en mbo plaats. De stukadoors strijden in de IJsselhallen te Zwolle om de felbegeerde titel.

Skills

Maandenlang hebben duizenden leerlingen en studenten meegedaan aan voorrondes, provinciale kampioenschappen (vmbo) en kwalificatiewedstrijden (mbo), om één van de duizend finalisten te zijn die van 15 tot en met 17 maart strijdt om de titel van beste vakman/vakvrouw/vakteam in zijn of haar vakgebied. In totaal worden er 59 Skills Heroes (mbo) finales georganiseerd verdeeld over zes verschillende locaties en 10 Skills Talents (vmbo) finales op één locatie. 

De finalisten

De volgende stukadoors in opleiding doen mee aan de Skills wedstrijden:

  • Lars Frederiks
  • Ken van der Heijden
  • Cariem Dijk
  • Koen Spakman
  • Kurby Koppejan
  • Stef van Nistelrooy

We wensen de kandidaten veel succes en een sportieve wedstrijd! 

Aanmoedigen

In de IJsselhallen te Zwolle werken getalenteerde stukadoors zich in het zweet om de ‘vakwedstrijd Stukadoor’ te winnen. Benieuwd naar hun ‘stucskills’? Kom de mannen aanmoedigen op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur of zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur in Meerhal 3.1!

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid