NOA Menu
woensdag 23 november 2016

Teun van Berlo promoot stukadoorsambacht tijdens Euroskills

Volgende week vertrekken 39 talentvolle jonge vakmensen naar EuroSkills in Gotenburg, Zweden. Daar wordt het EK beroepen gehouden. Stukadoor Teun van Berlo was eerder als Nederlands kampioen uitgeroepen en gaat ons ambacht en het Nederlands vakmanschap tijdens de Europese kampioenschappen promoten. 
 


Teun van Berlo promoot stukadoorsambacht (1)

In Gotenburg strijden ruim 500 deelnemers uit 28 landen in 38 beroepen voor een plek op het erepodium. In The Swedish Exhibition & Congress Centre in Gotenburg worden 40.000 bezoekers verwacht tijdens de drie wedstrijddagen. Op het evenement, waar ook een conferentieprogramma plaatsvindt, komen veel internationale prominenten uit de politiek, het bedrijfsleven en het beroepsonderwijs, onder wie een delegatie van vertegenwoordigers van mbo-scholen, brancheorganisaties en het ministerie van OCW uit ons land. 

Skills Heroes

Teun van Berlo heeft zich gekwalificeerd door deelname aan Skills Heroes, de vakwedstrijden voor mbo'ers. Afgelopen maanden heeft hij getraind om in Gotenburg super professioneel voor de dag te komen. “Van de week kwam de burgemeester van Veghel nog even langs op school om te kijken hoe het is gegaan met trainen en om alvast succes te wensen”, schrijft Teun op zijn Facebook. Hij is er helemaal klaar voor en gaat knallen op het EK stucadoren (plastering & drywall systems).

NOA wenst Teun heel veel succes en plezier toe op dit prachtige beroepen kampioenschap! 

Meer info, een overzicht van alle kandidaten en beroepen is te vinden op www.euroskills-team.nl.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid