NOA Menu
woensdag 23 maart 2016

Teun van Berlo Nederlands kampioen stukadoren 2016

Tijdens de Skills Heroes in de RAI te Amsterdam werd op 17 tot en met 19 maart jl. het Nederlands kampioenschap vakwedstrijden voor mbo’ers gehouden. Daarbij wordt ook altijd gestreden om de titel van beste stukadoor.

Nederlands kampioen stukadoren

Teun van Berlo (rechts) is de nieuwe Nederlands kampioen stukadoren! Dat werd afgelopen zaterdag bekend tijdens de Skills Heroes in de RAI. STUC-leerling Stef van der Heijden (midden) behaalde de tweede plaats. Roan Gielis (links), ook een leerling van STUC werk en leren werd derde. 

Teun houdt wel van een wedstrijdje en zag niet op tegen de spanning waaronder gepresteerd moet worden. Met een prachtig werkstuk won hij met glans de felbegeerde titel. Stef vond het vooral een leuke en leerzame uitdaging én een eer om mee te mogen doen. Roan vond de finale van de Skills moeilijk, maar wel erg leerzaam.

De top 3 aan Nederlandse stukadoorstalenten krijgen hun onderwijs allemaal aan het Koning Willem 1 College in Rosmalen. De einduitslag van hun driedaagse strijd om de kampioenstitel is als volgt:

  1. Teun van Berlo, 540 punten
  2. Stef van der Heijden, 491 punten
  3. Roan Gielis, 468 punten

NOA feliciteert de jonge talenten met hun mooie prestaties en bedankt de deelnemers voor het succesvol promoten van het ambacht. 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid