NOA Menu
woensdag 14 juni 2017

STUC Zuid wil uitvoerdersopleiding niveau 4 opstarten

STUC Zuid, het samenwerkingsverband van de federatie STUC werk en leren, is flink aan het werven voor een opleiding tot uitvoerder niveau 4. De opleiding tot middenkaderfunctionaris is nu in Assen en Utrecht te volgen, maar wordt in de uitstroomrichting uitvoerder komend schooljaar bij voldoende inschrijvingen ook in Vakcentrum Rosmalen gegeven. STUC Zuid verzorgt de opleiding samen met Nimeto.

Uitvoerdersopleiding

Heeft u een medewerker in dienst, die het in zich heeft om de ‘regisseur’ van uw projecten te worden? Of ben je zelf een enthousiaste vakman met een aspirant gezel of gezel diploma en wil je brede carrièrekansen? Neem dan contact op met John Broeders van STUC Zuid voor nadere informatie en een intakegesprek. 

De opleiding 

Als student van de niveau 4 opleiding leer je werkzaamheden uit te voeren volgens vooraf opgestelde procedures en planningen. Bovendien leer je de kwaliteit te controleren, onnodige kosten te voorkomen (faalkosten) en de voortgang van projecten te bewaken. Je doet kennis op van bouwkunde en techniek. Daarnaast ontwikkel je brede kennis op het gebied van kwaliteitszorg, normen en procedures rond de uitvoering en wet- en regelgeving op het gebied van Arbo, milieu en veiligheid. Je krijgt inzicht in financiën die maken of het project voor het bedrijf en voor de klant succesvol kan worden afgerond en je krijgt inzicht in het geautomatiseerd verwerken van gegevens. Verder leer je wat ervoor nodig is succesvol leiding te geven aan een team. Ook rekenen, Nederlands en Engels horen verplicht bij de opleiding. 

Meer weten?

De opleiding is specifiek voor werknemers in de sectoren afbouw en afwerking. Afbouwers en schilders kiezen vervolgens hun specifieke uitstroomrichting als uitvoerder. Lees hier de uitgebreide informatie over de opleiding, lesdagen en studiekosten. Belangstellenden kunnen contact opnemen met John Broeders van STUC werken leren, telefoonnummer 073-6458108, of stuur een e-mail.  

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid