NOA Menu
maandag 27 januari 2014

Start nu met de nieuwe werkmethode voor de elektrische vloerenrei!

Per 1 januari 2015 moeten zandcementdekvloeren volgens een nieuwe werkmethode worden gemaakt. Er moet dan verplicht met mechanische hulp worden gewerkt. U kunt nu opleiding aanvragen voor uw vloerenploeg(en)!

Vloerenrei

De opleider komt naar het werk. De opleiding duurt drie dagen: de eerste dag laat de opleider zien hoe twee verschillende mechanische reien werken en hoe de nieuwe werkmethode gaat. De opleider en vloerenploeg gaan dan gezamenlijk aan het werk. Dag 2 en 3 ziet de opleider er op toe dat de ploeg zelfstandig met de mechanische rei leert werken. 

Op dit moment zijn er twee door de Inspectie SZW goedgekeurde reien. Voor een derde, goedkopere, rei wordt nog onderzocht of deze voldoet aan de eisen van de Inspectie SZW. Omdat dit pas tegen de zomer bekend wordt en er nu al drie maanden levertijd op de mechanische reien zit, wordt de opleiding alleen met de twee goedgekeurde reien gegeven. 

Het cursusgeld, € 999,- excl. btw, krijgt u retour als u vervolgens een mechanische rei aanschaft. De coördinatie van de opleiding en de subsidie wordt verzorgd door het Technisch Bureau Afbouw. 

Voor meer informatie kunt u bellen met: 070-33 66 522. De informatie over de opleidingsmogelijkheden en subsidie vindt u in de nieuwe brochure van het TBA.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid