NOA Menu
woensdag 14 juni 2017

Sharon Gesthuizen presenteert plannen voor succesvolle politieke lobby

Vrijdag 9 juni 2017 stelde Sharon Gesthuizen, nieuwe voorzitter van de stichting AFNL-NOA, zich voor aan de besturen van NOA en de Aannemersfederatie Nederland. Het voormalig Tweede Kamerlid heeft ondernemersbloed in zich en gaat nu actief de belangen van mkb-ondernemers in bouw, afbouw & infra behartigen. Op vrijdag 23 juni a.s. presenteert ze haar plannen en politieke prioriteiten aan alle NOA-leden, die de Algemene Ledenvergadering bijwonen.

Sharon Gesthuizen presenteert plannen

In haar politieke carriere heeft SP-Kamerlid Sharon Gesthuizen reeds aangetoond ondernemers in het mkb een warm hart toe te dragen. Ze heeft tientallen voorstellen gedaan om kleine bedrijven en zelfstandigen een betere uitgangspositie te verschaffen. Van financiering tot mobiliteit en van lastendruk tot bestrijding van criminaliteit. Gesthuizen weet wat er leeft. Door haar achtergrond als Kamerlid heeft ze de juiste ingangen in politiek Den Haag, maar daarnaast heeft ze van nature een pitbull mentaliteit om haar doel te bereiken: “Om resultaat te boeken in een politieke lobby moeten we ons echt vastbijten, blijven hameren en doorzetten. Dat alles uiteraard onderbouwd met feiten, gedegen onderzoek en reële voorstellen om zaken anders en beter te regelen. Dat ga ik, samen met bestuurders en medewerkers van AFNL-NOA voor alle ondernemers in bouw, afbouw & infra doen!”, meldde Sharon Gesthuizen vastberaden bij haar introductie.

Teveel onpraktische wetgeving

Er is teveel goedbedoelde wetgeving, die onwerkbaar of onpraktisch is voor kleine ondernemers, meent de voorzitter van AFNL-NOA. “Er staat dus veel op de agenda. Daarom moeten we heel gericht te werk gaan en niet alles tegelijk willen.” Er zijn duidelijke prioriteiten gesteld, waar allereerst op wordt ingezet. “Veel problemen in de bouw en afbouw leven ook bij andere mkb-ondernemers. Daarom moeten we breed inzetten en strategische partners zoeken - ook in de koepelorganisatie MKB-Nederland.”

Uitleg en politieke discussie

Vrijdag 23 juni 2017 zal Sharon Gesthuizen zich tijdens de Algemene Ledenvergadering voorstellen aan alle NOA-leden en uitleg geven over de politieke agenda en haar plan van aanpak. Uiteraard is er discussie mogelijk en wil de nieuwe voorzitter zoveel mogelijk ervaringen van de leden horen. Heeft u zich al aangemeld voor de ledenvergadering in de Havixhorst? Meer info en inschrijven kan hier.   

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid