NOA Menu
woensdag 25 mei 2016

Restauratie-opleiding tot meester stukadoor start in 2017

Stukadoors met een gezeldiploma op mbo-niveau 3 en ruime werkervaring komen in aanmerking voor de opleiding tot restauratie- of meesterstukadoor. In 2017 start bij NOA in Veenendaal weer een nieuwe editie van de opleiding voor ervaren gezelstukadoors. Gedurende 3 jaar word je door de vak-experts van het Neerlandsch Stucgilde opgeleid tot restauratiestukadoor.

Restauratie-opleiding

Met deze opleiding kun je nieuwe uitdagingen in je werk aangaan, als specialist die voor vakwerk zorgt. Deze 3-jarige opleiding wordt op zaterdagen verzorgt in Veenendaal. Dit geeft je de gelegenheid om werk en leren goed te combineren.  

Laat je informeren op de open dag

We kunnen ons voorstellen dat je meer wilt weten van deze opleiding. Kijk alvast op www.savantis.nl/restauratiestukadoor voor meer informatie over de opleiding. Het Neerlandsch Stucgilde, NOA en Savantis verzorgen deze opleiding gezamenlijk. Op zaterdag 11 juni 2016 ben je van harte welkom op onze Open Dag van 14.00 tot 16.30 uur bij NOA te Veenendaal (Nieuweweg 226). Er is gelegenheid om je vragen te stellen aan de docenten en een kijkje te nemen tijdens de lesdag van de huidige opleidingsgroep met praktische demonstraties. 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid