NOA Menu
dinsdag 17 mei 2016

Receptie Jan van de Kant

Vrijdag 1 juli a.s. treedt Jan van de Kant na 35 jaar af als voorzitter. Omdat hij in al die jaren zo ongelooflijk veel waardevolle contacten heeft opgedaan, wordt er op 1 juli een receptie georganiseerd voor relaties, (ex)collega bestuurders en kaderleden. Ook zal Jan officieel zijn voorzitterschap overdragen.

Receptie Jan van de Kant

De receptie wordt gehouden op 1 juli a.s. in Slot Zeist, van 15.00 tot 18.00 uur. Om 16.30 uur staat het officiële overdrachtsmoment gepland: dan zal Jan zijn voorzitterschap overdragen aan opvolger Hendrik Ruys.  

Genodigden hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen voor het afscheid van Jan. Omdat het onmogelijk is om tijdens de receptie ook alle NOA-leden te ontvangen, kiest Jan er bewust voor dit moment te bewaren tot het NOA-congresweekend.  

Cadeautip (1)

Als u Jan een cadeau wilt geven, dan stellen we het op prijs als u een bijdrage wilt overmaken op rekening NL13 RABO 0309 6977 35 t.n.v. NOA onder vermelding van ‘afscheid Jan’. Jan wil graag een stichting oprichten, die projecten gaat uitvoeren waarmee het algemeen belang van de afbouwbedrijfstak wordt gediend. Alle bijdragen komen ten goede aan deze stichting. 

Inschrijven

 

Ja, ik kom naar de receptie van Jan van de Kant op 1 juli a.s.
indien van toepassing

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid