NOA Menu
donderdag 30 maart 2017

Promotie NOA Ambachten tijdens ErfgoedEvent in Brabanthallen

Op ErfgoedEvent 2017 - de vakbeurs voor de totale erfgoedsector - draait alles om innovatie, inhoud, kennisdeling en netwerken. De restauratiebeurs wordt op 5, 6 en 7 april 2017 gehouden in de Brabanthallen Den Bosch. Kernthema's zijn digitalisering en vakmanschap.

Erfgoed-Event in Brabanthallen

Het kennisprogramma van ErfgoedEvent biedt volop ruimte voor lezingen, ontmoetingen en discussies over “hot topics” in de restauratiesector. Wat kan de BIM werkmethodiek bijvoorbeeld betekenen voor ketenpartners in de bouw? Hoe worden oude ambachten en traditionele technieken door vertaald en gedoceerd om te voorkomen dat ze verdwijnen? 

Bezoekers

Eenieder met een zakelijk belang in de erfgoedsector, waaronder vastgoedeigenaren, aannemers, architecten, monumentenorganisaties, restauratoren, conservatoren, maar ook particuliere monumenteigenaren bezoeken de restauratiebeurs. Deze dagen worden er op de beursvloer waardevolle contacten gelegd en veel kennis gedeeld. 

Gezamenlijke promotie

De leden van ’t Neerlandsch Stucgilde, Terrazzo NOA Andrean en de hoofdsector ABN Natuursteen bundelen de krachten om gezamenlijk veel bezoekers in de ban van onze bijzondere ambachten te krijgen. Alle beursdagen wordt er gewerkt aan diverse pronkstukken. Dit trekt automatische de belangstelling van het publiek. De ervaring van eerdere beurspresentaties is dat veel bezoekers van alles over de technieken en bewerkingen willen weten. 

Vrijwilligers bedankt

Deze promotie van de ambachten wordt geïnitieerd door een fanatieke ploeg vrijwilligers, die veel leden op de been brengen om gedurende de beursdagen onze specialistische ambachten positief in beeld te brengen. Er is sprake van een gebroederlijke samenwerking, waarvoor NOA op voorhand alle leden en vrijwilligers die een bijdrage leveren alvast hartelijk dankt. 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid