NOA Menu
woensdag 23 oktober 2013

Ondernemers enthousiast over nieuwe NOA-opleiding

Volgende maand gaat de nieuwe NOA-ondernemersopleiding van start! Donderdag 21 november starten de cursisten met de eerste training van in totaal tien modules. Elke maand maken zij één werkdag vrij om hun ondernemersvaardigheden aan te scherpen en te verbeteren.

Nieuwe NOA Opleiding

Niet alleen de cursisten, ook de docenten hebben er zin in! Zij weten als geen ander dat ondernemen een continu leerproces is; je raakt nooit uitgeleerd. Juist in deze tijd is het belangrijk om slimmer te gaan ondernemen. Daarom deze winter geen vertrouwd NOA opleidingsprogramma met allemaal vaktechnische trainingen. Komend jaar focussen we op ondernemerschap!

In de praktijk blijkt dat het bij NOA-leden op het gebied van vaktechniek allemaal wel in orde is. Een succesvol bedrijf kan echter niet blijven draaien op vakmanschap alleen. Er zijn meer vaardigheden nodig. Daarom bieden we ondernemers in de afbouw vanaf november 2013 tien interessante leermodules aan. De volledige opleiding volg je al voor € 600,-. Je kunt er ook voor kiezen bepaalde modules te volgen. Voor de inhoud van het leerprogramma verwijzen we je graag naar de NOA-ondernemersopleiding

Mirjam Rubingh Harold Van Den Boom Nils Aarnink

Cursiste Mirjam Rubingh


“Nieuwe inzichten verkrijgen.. tips & tricks verzamelen... gestructureerd en nog efficiënter leren werken. Ik heb voor elke module een specifiek leerdoel. Bepaalde ondernemerszaken zijn behoorlijk complex, dus ik wil graag leren om mezelf er echt vaardig in te maken. Omdat deze opleiding specifiek voor en met afbouwondernemers is, ga je naar huis met tools en kennis, die je meteen in je bedrijf kunt toepassen.” 

Cursist Harald van den Boom:


“Vaktechnisch ken ik de fijne kneepjes van het vak, maar op het gebied van ondernemersvaardigheden kan ik best nog wat bijleren. Er spelen heel veel zaken waar je wat vanaf moet weten. En ongetwijfeld zijn er dingen waarin ik mijn bedrijf kan verbeteren. Deze opleiding is ook voor OZP-ers zoals ik goed te doen: één dag in de maand moet je als productietijd kunnen ‘missen’. Ik verwacht het naderhand terug te verdienen door hetgeen ik in de opleiding ga leren.” 

Cursist Nils Aarnink:

“Ik wil een missie voor het bedrijf leren bepalen, resultaatgericht leren werken, efficiënt administreren, bespaartips krijgen, social media goed leren gebruiken, inzicht in juridische aspecten krijgen en ga zo maar door. Elke cursusdag heb ik een doel!” 

 

 

Ook in Afbouwpost vertelden ondernemers over het belang van een goede opleiding:

Afbouwpost SA Nieuws Afbouwpost PW Nieuws Krant NOA Ondernemersopleiding Nieuws

Ook enthousiast geworden? Schrijf direct in!

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid