NOA Menu
woensdag 16 december 2015

NOA-leden in de hoofdrol van nieuwe online video’s

In het nieuwe jaar maakt NOA nieuwe video’s, die door leden eenvoudig te delen zijn op website en social media. De video’s maken potentiële klanten duidelijk waarom het belangrijk is te kiezen voor een NOA-bedrijf. Voor deze video’s zijn we op zoek naar een mooi project, waar we mogen filmen en waar de afbouwwerkzaamheden door NOA-leden zijn uitgevoerd. Wilt u met uw project in de hoofdrol spelen?

Video Online Project

Het script

We maken twee video’s, die de voordelen van NOA-bedrijven toelichten: één video gericht op particulieren en een video die zakelijke opdrachtgevers aanspreekt. Voor deze video’s zijn we op zoek naar een mooie locatie, waar schitterend werk van NOA-afbouwers in beeld kan worden gebracht. Weet u een pas opgeleverd (of bijna op te leveren) project waar gefilmd mag worden? Natuurlijk geldt dat de afbouwwerkzaamheden door NOA-leden zijn verricht. Van diverse ruimtes - die inmiddels ingericht en in gebruik zijn genomen - worden mooie shots genomen, om mogelijke eindresultaten te laten zien. 

In de hoofdrol 

Ook brengen we meerdere NOA-afbouwers in beeld: een stukadoor, een wand- en plafondspecialist en een vloerexpert. Allen zullen gekleed gaan in werkoutfit, terwijl zij hun opgeleverde werk controleren. Dit past goed bij het thema ‘Kies voor kwaliteit’ waar NOA zowel leden als klanten op wil laten focussen. 

Meld uw project aan!

Laat het ons weten als u een mooie locatie weet waar de opnames voor de video’s kunnen plaatsvinden. Geeft u ook aan of u eventueel mee wilt werken om een hoofdrol als afbouwer in een video te vervullen? 

Ik meld mijn project aan
adres, plaats en eventueel gegevens van de eigenaar/eindgebruiker van het pand
welke werkzaamheden zijn er uitgevoerd, welke NOA-leden hebben eventueel ook werkzaamheden verricht en andere noemenswaardige aandachtspuntenInloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid