NOA Menu
woensdag 11 januari 2017

NOA factureert digitaal

Om kosten én het milieu te sparen, verstuurt NOA met ingang van 2017 alle facturen digitaal! Digitaal factureren levert direct een besparing op, omdat er geen papier meer nodig is, de porto vervalt en de postverwerking achterwege kan blijven. 

Digitaal factureren

De overheid heeft de regels voor elektronische en papieren facturen daarom al eerder gelijk getrokken. Bij geïntegreerde elektronische facturatie worden factureren automatisch ingelezen en verwerkt door het facturatiesysteem van de ontvanger. Verwerking en betaling van digitale facturen gaat sneller dan bij papieren facturen.

Speciaal e-mailadres voor facturen?

Standaard wordt de factuur naar het algemene mailadres van uw bedrijf gestuurd. Als u op dit adres uw contributienota, of andere facturen voor bijvoorbeeld cursussen en advertenties wilt ontvangen, hoeft u niets te doen. Wilt u nota’s graag op een apart e-mailadres ontvangen, dan kunt u die onderstaand ingeven. Dit mailadres wordt dan voortaan door ons systeem herkend voor digitale facturering. Als u geen digitale facturen wenst te ontvangen, maar een papieren nota per post, dan kunt u dat hieronder ook aangeven:

Aanpassing betreffende digitale facturering

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid