NOA Menu
maandag 16 juni 2014

NOA-bedrijven genomineerd voor verkiezing Beste Leerbedrijf Savantis 2014

Donderdag 12 juni selecteerde een vakjury van Savantis de bedrijven die gaan strijden om de titel Beste Leerbedrijf Savantis 2014. In de sector Afbouw zijn drie bedrijven genomineerd.

Beste Leerbedrijf 2014

De genomineerden voor de verkiezing Beste Leerbedrijf Savantis 2014 zijn:

Om een nog scherper beeld van de genomineerden te krijgen, gaat een afvaardiging van de jury binnenkort bij de leerbedrijven op bezoek.

Uit de voorgedragen bedrijven kiest de jury één winnaar. Tevens wordt uit de winnaars van zowel de sector Afbouw als Schilderen & Onderhoud de overallwinnaar en de beste praktijkopleider gekozen. De feestelijke prijsuitreiking vindt later dit jaar plaats. De overallwinnaar (Beste Leerbedrijf Savantis 2014) en de beste praktijkopleider (Beste Praktijkopleider Savantis 2014) worden hierna voorgedragen voor de landelijke verkiezingen van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Savantis is jaarlijks op zoek naar zijn beste leerbedrijf en beste praktijkopleider. De verkiezing stimuleert leerbedrijven om een visie op opleidingsbeleid uit te dragen. Mede daardoor blijft het vakmanschap voor de toekomst behouden.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid