NOA Menu
woensdag 20 januari 2016

NOA-bedrijf Ter Woerds wint kwaliteitsaward

Tijdens de deelnemersdag van stichting Garantiefonds Gevelsystemen is aan NOA-bedrijf Ter Woerds Afbouw uit Neede de kwaliteitsaward 2015 uitgereikt. Deze onderscheiding gaat naar het bedrijf dat de minste tekortkomingen heeft gehad bij kwaliteitsinspecties.

Kwaliteitsaward voor Ter Woerds

De Kwaliteits Award Gevelsystemen (KAG) werd voor de zevende keer uitgereikt. Secretaris Joop van Es reikte de award uit aan Bart ter Woerds. Ter Woerds Afbouw stond al meerdere jaren hoog op de lijst van bedrijven die in aanmerking komen voor de KAG. Omdat Bart deel uitmaakt van het bestuur van de stichting werd zijn bedrijf tot vorig jaar buiten mededinging voor de KAG gehouden. De Technische Commissie van het Garantiefonds Gevelsystemen was echter van mening dat Ter Woerds Afbouw de eer moest krijgen die het bedrijf toekomt. 

Gecontroleerde kwaliteit

Bedrijven, die bij het garantiefonds zijn aangesloten, worden met regelmaat getoetst door externe controlebureaus. Op basis van deze controles kon de jury concluderen dat bij het winnende stukadoorsbedrijf over de afgelopen periode het minst aantal tekortkomingen waren geconstateerd. Naast Ter Woerds waren ook de NOA-leden Stukadoorbedrijf De Groot bv uit Erp en LT Afbouw stukadoorswerken uit Lisse genomineerd. Zij ontvingen een kleinere uitvoering van de Award. Volgens de jury voldeed het werk van alle genomineerden ruimschoots aan de hoge kwaliteitseisen die de stichting aan haar deelnemers stelt. 

Verzekerde kwaliteit

De Stichting Garantiefonds Gevelsystemen overtuigt opdrachtgevers van de kwaliteit van het product gevelisolatie. Middels een garantieverzekering wordt opdrachtgevers financiële en bouwtechnische zekerheid geboden. Lees hier meer over op hun website

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid