NOA Menu
maandag 16 december 2013

NOA-bedrijf DRT Gietvloeren bij zuiderburen in de prijzen!

DRT Gietvloeren heeft de Orange Diamond Award 2013 gewonnen: een award voor de beste Nederlandse onderneming in Belgie! DRT mag zich hiermee hét voorbeeld noemen voor andere bedrijven om succesvol handel te drijven met buurland België.

Orange Diamond Awards Ontvangst

De Orange Diamond Award is uitgereikt aan het beste Belgische én het beste Nederlandse bedrijf dat met succes zijn handel heeft zien groeien in het buurland. Onder de genomineerden werd gelet op de toegepaste strategie, de innovatie, visuele identiteit, toekomstvisie en het groeipotentieel van het bedrijf. 

DRT werd door de Kamer van Koophandel benaderd om zich in te schrijven voor de Orange Diamond Award. Directeur Andriëtte Dobbelsteen vertelt dat ze “DRT herkende in de criteria voor de prijs. We hebben een duidelijke strategie en visie om de Belgische markt te benaderen.”

In de afgelopen vier jaar heeft DRT Gietvloeren het vertrouwen van de Vlamingen weten te winnen. Dobbelsteen: “We zijn een echt Belgisch bedrijf met een showroom in Antwerpen en een aantal Belgische medewerkers. Onze Belgische klanten vinden het prima dat het bedrijf een Nederlandse moeder heeft, als je hen maar serieus neemt. Onze Belgische vestiging wekt vertrouwen. Dat raad ik andere ondernemers ook aan: denk niet dat je Vlaanderen er even vanuit Nederland bij kunt doen, maar zie het als een apart dochterbedrijf waarvoor je een eigen strategie moet ontwikkelen. Dan kun je in België heel succesvol worden.”

De Orange Diamond Award is een initiatief van NKVK, Beluned, ABN AMRO en KPMG.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid