NOA Menu
woensdag 15 juni 2016

NOA-bedrijf Accompli Afbouw wint internationale award

NOA-bedrijf Accompli Afbouw uit Zuidland heeft de eerste prijs gewonnen in de categorie Innovation & Sustainability (innovatie en duurzaamheid) van de Saint-Gobain Gypsum International Trophy. De Zuid-Hollandse afbouwspecialist won de prijs voor de toepassing van zijn technische kennis, de samenwerking met alle betrokken partijen en de gebruikte montagetechnieken in Theater De Stoep in Spijkenisse.

 

Accompli Afbouw wint internationale award

Voor deze tiende editie van de Saint-Gobain Gypsum International Trophy waren maar liefst 89 afbouwprojecten uit 35 landen ingediend: van de Verenigde Staten tot en met Thailand en van Noorwegen tot en met Zuid-Afrika. Een internationale jury, bestaande uit specialisten op het gebied van bouwkundige architectuur en afbouw, beoordeelt de inzendingen op vakmanschap, architectuur, innovatie en technische criteria. 

Juryrapport

De jury zei over dit project: “Vanaf de start van het project heeft Accompli Afbouw nauw samengewerkt met de hoofdaannemer. Door het afbouwbedrijf zijn de ontbrekende technische specificaties verder ingevuld en is de uiterst complexe structuur van de binnenafbouw volledig uitgewerkt met behulp van een geavanceerd Building Information Model. Op deze manier konden de bijzondere vormen in de bouwfase ook daadwerkelijk gerealiseerd worden.”

Award is een erkenning

“Deze Award is een erkenning voor datgene waar wij ons al jaren op toeleggen”, vertelde Wim le Comte, directeur Accompli Afbouw. “Wij doen meer dan wat standaard is. We stellen ons op als partner in het bouwproces en dat is in dit project ook echt tot uitdrukking gekomen.”

Op de website van Gyproc vindt u uitgebreide informatie en foto’s van het winnende project Theater De Stoep in Spijkenisse

NOA feliciteert Accompli Afbouw met deze internationale erkenning voor kwaliteit en vakmanschap!

Winnaar Accompli Afbouw

Jasper Kalis (Leider projectrealisatie,  Accompli Afbouw), Wim le Comte (Directeur, Accompli Afbouw), Yves Benkemoun (internationaal jurylid, R&D en Innovation Director, Saint-Gobain Placo France), Sylvain Bredin (International Marketing Director, Saint-Gobain Gypsum Activity).

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid