NOA Menu
woensdag 25 mei 2016

Nieuwe verkorte éénjarige opleiding tot Gezel Stukadoor

Stukadoors met een diploma op niveau 2 én drie jaar werkervaring als stukadoor komen nu in aanmerking voor een verkorte opleiding tot gezel stukadoor!

Eenjarige opleiding Gezel stukadoor

In september 2016 start bij NOA in Veenendaal een opleiding voor ervaren stukadoors waarin je in één jaar wordt klaargestoomd voor je gezel-diploma. Met je gezel-diploma op zak kan je ook deelnemen aan de opleiding tot restauratie- of meesterstukadoor

Geheel nieuw!

Het is een geheel nieuwe opleiding, die ervaren stukadoors nieuwe uitdagingen in het werk biedt. Met een diploma Gezel stukadoren kun je voorman worden of je juist specialiseren in decoratieve technieken. De nieuwe éénjarige opleiding is een mooie kans om te investeren in de ontwikkeling van bekwame vakkrachten. Het kost gedurende een jaar één schooldag per week.

Open dag

Op www.savantis.nl/gezel vindt u meer informatie over de nieuwe opleiding. Op zaterdag 11 juni 2016 is onze Open Dag van 14.00 tot 16.30 uur bij NOA te Veenendaal (Nieuweweg 226). Kom kijken bij demonstraties van de opleiding tot restauratiestukadoor en laat u informeren over de nieuwe éénjarige opleiding tot Gezel stukadoor.  

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid