NOA Menu
woensdag 19 februari 2014

Nieuwe online bedrijfsscan voor een betere bedrijfsvoering!

NOA-leden kunnen nu een online bedrijfsscan maken. In circa 20 minuten tijd wordt aan de hand van stellingen de gehele bedrijfsvoering doorgelicht. Daarna krijgt de ondernemer praktische adviezen, toelichtingen op wat beter kan en doorlinks naar voorbeelden, uitgebreidere informatie en praktische tools.

Bedrijfsscan

 

Door het invullen van de scan krijgt de ondernemer inzicht in de sterke en zwakke punten van zijn afbouwbedrijf. Een klein testpanel van aangesloten ondernemers gaf al de volgende reviews:

Marcia: “Leuk om te doen, maar bovenal leerzaam. Heb er handige tips uitgehaald.”

Raymond: “Een goede scan om voor te gaan zitten. Geeft veel duidelijkheid.” 

Serge: “Professioneel! Een aanrader om in te vullen.” 

Pieter: “De online scan dekt absoluut de lading om je hele bedrijfsvoering door te lichten!”

De online scan wordt anoniem gemaakt en kan op elk gewenst moment ingevuld worden. Van begin tot eind, of alleen voor specifieke bedrijfsaspecten. De scan hoeft niet perse in één keer helemaal gemaakt te worden: tussentijds stoppen met behoud van de reeds gemaakte onderdelen is geen probleem. 

Er zijn stellingen over bedrijfsthema’s als acquisitie en offertes, de werkorganisatie, omgang met personeel of inleen van extra mensen, arbo, milieu, administratie en (ondernemers)vaardigheden. Per onderdeel wordt een score, aangevuld met eventuele verbeterpunten bekendgemaakt. Er is een aparte scan voor zelfstandigen zonder personeel en een scan voor ondernemers met personeel. 

Gratis scan voor leden

NOA biedt de online bedrijfsscan voor leden gratis aan. Ondernemers krijgen zo een objectief totaalbeeld van de eigen organisatie. Met informatie en voorbeelden op ons online kenniscentrum hopen we ondernemers op weg te helpen om met concrete verbeterpunten aan de slag te gaan. 

Advies en coaching mogelijk

Mocht de ondernemer vervolgens hulp nodig hebben, of zelfs persoonlijke coaching wensen, om verbeterpunten op te pakken, dan biedt de scan een helder vertrekpunt. 

Direct naar de scan! Gebruikersnaam en wachtwoord zijn noodzakelijk om de scan te kunnen starten. Wachtwoord vergeten?

 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid