NOA Menu
woensdag 14 mei 2014

Nieuwe bedrijfsdoorlichting

Een externe deskundige die met een frisse blik uw bedrijf bekijkt… dat kan u nieuwe ideeën en waardevolle adviezen opleveren. Ook al moet u roeien met de riemen die u heeft, deze bedrijfsdoorlichting kan u helpen de eindeloos lijkende crisis te overleven.

Bedrijfsdoorlichting

 

De hoeveelheid werk valt tegen én prijzen staan enorm onder druk. Toch blijven er vaste kosten die alleen betaald kunnen worden als er inkomsten tegenover staan. Waar zijn besparingen mogelijk, wat is verstandig en hoe moet er geopereerd worden? Het is daarbij heel verstandig een externe deskundige in te schakelen, die met een frisse blik naar uw bedrijf kijkt. Hij kan u van adviezen voorzien waar u uw voordeel mee kunt doen.

Financieel aantrekkelijke ondersteuning

Een externe deskundige wordt doorgaans niet ingeschakeld vanwege de kosten. Wij vinden het echter van belang dat wij leden kunnen ondersteunen in de bedrijfsvoering. De afgelopen weken hebben we echt vorderingen gemaakt deze bedrijfsdoorlichting mogelijk te maken. Er zijn zelfs subsidiemogelijkheden aanwezig, dus de kans is zeer aannemelijk dat de bedrijfsdoorlichting tegen een zeer goed tarief kan worden aangeboden!

Bedrijfsdoorlichting

Wij praten momenteel over de definitieve opzet van de bedrijfsdoorlichting. Er zal eerst een intakegesprek met de ondernemer komen. De wensen van de ondernemer komen dan aan de orde en er wordt uitgelegd hoe de bedrijfsdoorlichting verloopt. Ook worden afspraken schriftelijk vastgelegd. Daarmee wordt duidelijk wat u mag verwachten en welke kosten na aftrek van de subsidie nog door u moeten worden voldaan. Pas nadat alles duidelijk is, vindt de bedrijfsdoorlichting plaats. Er volgt een schriftelijke rapportage met een analyse van de resultaten. Het rapport wordt ook besproken en als vervolginitiatieven gewenst zijn, kunnen daarover vervolgafspraken worden gemaakt. 

Heeft u belangstelling voor een bedrijfsdoorlichting, stuur dan een e-mail

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid