NOA Menu
donderdag 20 september 2018

Nieuw seizoen StucMasters

Vanaf 27 september start het nieuwe seizoen StucMasters 2018. StucMasters is een online videoformat, waarbij in een pittige en uitdagende strijd de vakman wordt uitgedaagd z’n stuc skills te tonen. Elke twee weken wordt in een spannende aflevering - tot aan de finale op 29 november - de diversiteit en het vakmanschap van het stukadoorsvak op een snelle, interactieve manier in beeld gebracht.

Stuc Masters 2018 (2)

StucMasters wil het imago van de stukadoor een positieve impuls geven. Het programma laat zien dat stukadoren een veelzijdig en interessant vak is. Daarnaast is er in Nederland een serieus tekort aan stukadoors. Het aantal jongeren dat kiest voor een opleiding tot stukadoor loopt terug. De markt en branche zit te springen om stukadoors.

De opvallende, online aanpak van StucMasters sluit aan bij het kijkgedrag van jongeren; die kijken weinig televisie meer, maar (via social media) worden wel  online en interactieve videokanalen bekeken. StucMasters knalde vorig jaar al de stukadoorswereld in. Met StucMasters 2018 wordt door Knauf en met ondersteuning van NOA nóg meer uit.gepakt. Het programma wordt dit jaar gepresenteerd door Bobbie Bodt en Kaj Gorgels. Dit zijn influencers die zeer populair zijn bij jongeren. Ook doen er dit jaar meer deelnemers mee aan het programma, komen er meer afleveringen (5), moeilijkere opdrachten op diverse en uitdagende locaties. Kortom, nog meer aandacht voor het échte vakmanschap; want daar is het allemaal om begonnen.

Tien stukadoors starten bij de auditie (aflevering 1), waarna 6 stukadoors de strijd met elkaar aangaan voor één van de twee plekken in de (spannende) finale, die op 29 november 2018 wordt uitgezonden. Wie oh wie smeert ‘m met de titel StucMaster 2018? Benieuwd? Bekijk vanaf 21 september op stucmasters.nl de trailer van dit nieuwe seizoen! 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid