NOA Menu
woensdag 4 april 2018

Nieuw ledenvoordeel: telecom en IT

Profiteer van het beste advies én van gunstige tarieven bij Detron

De telefoon nog altijd hét middel om contact op te nemen. Een optimale bereikbaarheid is cruciaal, maar klanten verwachten inmiddels dat uw bedrijf ook via andere kanalen bereikbaar is. Om dat mogelijk te maken - zo efficiënt en betaalbaar mogelijk - staat Detron als nieuwe ledenvoordeelpartner van NOA afbouwbedrijven nu graag terzijde.

Detron (1)

Zowel voor IT als voor vaste en mobiele vraagstukken biedt Detron volledige ontzorging aan NOA-leden. Als onafhankelijke ICT-dienstverlener werkt Detron met u samen aan efficiënte oplossingen om de bereikbaarheid van uw bedrijf te verbeteren. Detron biedt u hiervoor een gratis intakegesprek aan om samen met u te bepalen wat u nodig heeft. Uiteraard doen ze dit met een scherp oog voor security, beheer en kosten. 

NOA-kennismakingsactie

Speciaal voor NOA-leden biedt Detron ter kennismaking de volgende actie: Onbeperkt bellen/sms-en en 6GB data binnen de EU met T-Mobile @Work Medium voor maar € 16,50 per maand (normale prijs € 26,00). Deze actie is geldig t/m 31 mei 2018 en heeft de volgende voorwaarden:

  • Looptijd contract: 24 maanden
  • Alleen geldig voor nieuwe aansluitingen en/of porteringen naar T-Mobile
  • Aansluitkosten: € 20,00 per aansluiting
  • Maandelijkse facturatie bedraagt € 19,00 per nummer. Detron crediteert eenmalig € 60,00 (€ 2,50 x 24 maanden).
  • Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW 

Lees meer over het ledenvoordeel van Detron 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid