NOA Menu
woensdag 30 november 2016

Nieuw: Bijscholing vloerenleggen

Werknemers in de vloerensector kunnen tijdens een praktische training hun kennis en vaardigheden aanscherpen. Door juist gebruik van materialen en technieken leren de werknemers fouten en hiermee samenhangende kosten voorkomen. Naast een gemeenschappelijk basisprogramma volgende de werknemers een specialisatie voor cementgebonden dekvloeren, kunststofvloeren of terrazzo. Lees nu meer over dit nieuwe bijscholingsprogramma en schrijf uw werknemers meteen in!

Bijscholing vloerenleggen

In 6 scholingsdagen werken de cursisten aan het vergroten van kennis en vakmanschap. Het programma bestaat uit een gemeenschappelijk basisprogramma vloerenleggen en een verdieping in de specialisatie van werkzaamheden: cementgebonden dekvloeren, kunststof vloeren of terrazzo. 

Bijscholing op zaterdag

Deze 6-daagse training wordt op zaterdagen gegeven bij NOA in Veenendaal. De geplande data zijn 4 februari 2017, 11 februari 2017, 11 maart 2017, 18 maart 2017, 25 maart 2017 en 31 maart 2017.

Kosteloze kennisverrijking!

De sector subsidieert deze bijscholing, ter waarde van € 1.600 (exclusief btw) per deelnemer, volledig. Deelname aan de training is voor de werknemer dan kosteloos. Voorwaarde is dat werknemers vallen onder de cao Afbouw. Het is tot 4 weken voor de eerste trainingsdatum mogelijk om kosteloos te annuleren. Bij annulering van de training binnen 4 weken voor de trainingsdatum of bij afwezigheid tijdens de training wordt het volledige bedrag van € 1.600 (exclusief btw) bij de cursist in rekening gebracht.

Inschrijven

We kunnen ons voorstellen dat u en uw werknemer(s) meer willen weten van deze training. Meer info en aanmelden voor de training kan op de website van Savantis. Inschrijven moet vóór 4 januari 2017. Geef bij de aanmelding aan welke specialisatie de cursist wil volgen. Let op, wees er snel bij want het aantal kosteloos beschikbare plaatsen is beperkt!

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid