NOA Menu
woensdag 14 mei 2014

Next Women Top 100: NOA-onderneemster Andriette Dobbelsteen verkozen!

Op maandag 12 mei is Andriette Dobbelsteen, mede-eigenaar van NOA-bedrijf DRT Groep, verkozen tot 1 van de 100 meest succesvolle ondernemende vrouwen van Nederland. Dit gebeurde tijdens de derde editie van TheNextWomen100 in het Eye Filmmuseum te Amsterdam.

Next Woman 100

TheNextWomen100 betreft een top 100 van meest succesvolle en inspirerende vrouwelijke ondernemers in Nederland. In samenwerking met het Comité van Aanbeveling zijn selectiecriteria opgesteld waaronder een omzet over 2013 van minimaal 2 miljoen Euro, de grootte van het personeelsbestand, functie binnen het bedrijf en de juiste persoonlijkheid om als rolmodel voor andere vrouwen te dienen.

Onder de DRT Groep vallen de Nederlandse firma DRT Vloeren bv met hoofdkantoor te Oss en vestigingen in ’s-Hertogenbosch en Zutphen en de Belgische firma DRT Gietvloeren bvba met een vestiging te Antwerpen. De bedrijven zijn gespecialiseerd in naadloze (giet)vloer afwerkingen voor esthetische en technische toepassingen voor particulier, project en de industrie.

We feliciteren Andriette van harte met deze prachtige benoeming. 

 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid