NOA Menu
donderdag 16 november 2017

NatuursteenPenning: onderscheiding voor vakmanschap

Werken met natuursteen vereist passie en vakmanschap. Een enkeling stijgt boven zijn collega’s uit en maakt een meesterwerk. Daarom reikt de NOA hoofdsector ABN Natuursteen graag de NatuursteenPenning uit; een onderscheiding voor excellent vakmanschap.

Natuursteenpenning

Deze prijs is bedoeld voor het mooiste natuurstenen werkstuk of project dat in de afgelopen periode is gemaakt. Een deskundige jury beoordeelt de aangemelde werkstukken en projecten. Het werk/project waaruit het meeste vakmanschap spreekt, wordt beloond met de NatuursteenPenning.

Penning

Vakkundige jury

De jury bestaat uit ervaren natuursteenbewerkers. Zij weten wat de toepassingsmogelijkheden zijn van verschillende soorten natuursteen, zoals hardsteen en marmers, en welke specifieke vaardigheden nodig zijn om bepaalde bewerkingen uit te voeren. De NatuursteenPenning kan uitsluitend worden toegekend aan personen of projecten die door de vakkundige jury zijn beoordeeld. Alle steenhouwers en natuursteenbedrijven uit Nederland kunnen projecten indienen.

Project of werkstuk aanmelden voor de NatuursteenPenning

Wij zijn op zoek naar werkstukken waaruit het vakmanschap van bewerken van natuursteen blijkt. Een aantal gegadigden heeft zich reeds gemeld. Heeft uw bedrijf, uw collega of uzelf een mooi project afgerond, laat het ons dan weten!

Meld het werkstuk aan, tezamen met de naam/namen van de maker en de locatie waar het werkstuk te bezichtigen is. Ook dienen enkele foto’s bijgevoegd te worden, waardoor de jury alvast een goed beeld krijgt bij het werkstuk. E-mail uw project naar info@noa.nl

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid