NOA Menu
dinsdag 25 november 2014

MVO-scan voor afbouwbedrijven

NOA introduceert een online scan, zodat ondernemers kunnen toetsen in welke mate zij maatschappelijk verantwoord ondernemen. Veel bedrijven in de afbouw werken hier op onderdelen al goed aan, maar realiseren zich dat niet altijd. Of weten onvoldoende op welke aspecten zij MVO in hun bedrijfsvoering kunnen toepassen.

MVO-scan Nieuw

De NOA MVO-scan biedt ondernemers een praktisch inzicht in hun MVO-beleid en hun mogelijkheden om duurzaamheid in de onderneming te verankeren. Bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zijn people, planet en profit de sleutelwoorden. De uitdaging is om een goede balans te vinden tussen deze drie waarden en op alle drie de vlakken waarde te creëren. Het gaat om duurzaamheid, maar ook om fatsoen en het dienen van maatschappelijke belangen. 

MVO-score

Met de nieuwe MVO-scan wordt het voor ondernemers inzichtelijk hoe deze maatschappelijke belangen in de bedrijfsvoering passen. Door aan te geven welke stellingen geheel waar, gedeeltelijk waar of niet waar zijn, komt de ondernemer er achter welke aspecten van MVO worden toegepast. Naast een MVO-score worden ook adviezen en links naar meer informatie geboden. 

Direct naar de MVO-scan

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid