NOA Menu
woensdag 3 februari 2016

Makkelijk wachtwoord voor NOA.nl

Bent u ook wars van ingewikkelde cijfer- en letterreeksen om een veilig wachtwoord te hebben? Natuurlijk is het belangrijk dat uw account niet gehackt kan worden, maar u weet vast een wachtwoord te bedenken dat u makkelijker kunt onthouden dan een willekeurige cijferreeks, die het computersysteem voor u bedenkt. Voor het besloten ledengedeelte op NOA.nl hebben we daarom voor u een alternatief:

Makkelijk wachtwoord NOA.nl

Om informatie te raadplegen op het besloten ledengedeelte van onze website, moet u inloggen met een gebruikersnaam en wachtwoord. Deze kunt u altijd simpel opnieuw aanvragen, maar dan krijgt u van ons geautomatiseerd computersysteem een nieuwe combinatie, die u hoogstwaarschijnlijk zelf niet snel zult bedenken.

Kies zelf uw wachtwoord

Als u graag een wachtwoord wilt dat u wél kunt onthouden, dan kunt u dat doorgeven aan ons secretariaat. De webbeheerder van NOA past dit dan voor u aan in het systeem. Wel geven we graag enkele tips om een makkelijk wachtwoord te bedenken, dat niet TE makkelijk is. U kunt met dit wachtwoord immers ook uw bedrijfspagina beheren, dus u wilt niet dat dit door een hacker kan worden gedaan: 

Tips voor een goed wachtwoord op NOA.nl:  

  • Gebruik een zin als wachtwoord, zoals: ‘niemandweetmijnwachtwoord’ of ‘ikhebhetbesteafbouwbedrijfvannederland’ 
  • Vermijd uw bedrijfsnaam of vestigingsplaats
  • Zijn er binnen uw organisatie meerdere personen die het besloten ledengedeelte raadplegen? Bedenk dan een wachtwoord dat voor u en uw collega’s allemaal te onthouden is

Uw makkelijke wachtwoord laten aanpassen 

Heeft u een goed wachtwoord bedacht? Neem telefonisch contact op met webbeheerder Jolanda Reede op telefoonnummer 0318-54 73 73, zodat zij dit direct in het systeem kan doorvoeren. Eventueel kunt u ook een e-mail sturen. 

Let op: Als u na aanpassing van uw wachtwoord weer op de button wachtwoord vergeten klikt, wordt uw wachtwoord opnieuw gereset.  

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid