NOA Menu
donderdag 30 november 2017

Leerlingen gezocht voor natuursteen opleiding

De NOA hoofdsector ABN Natuursteen stond vrijdag 24 november 2017 met het BranchePlatform Natuursteen op de studiekeuzebeurs in de Jaarbeurs. Onze sector is dringend op zoek naar jongeren die het mooie ambacht van natuursteenbewerker willen leren. Er is een folder, die bedrijven zelf ook kunnen gebruiken om jonge talenten te werven.

Leerlingen Gezocht Voor Natuursteen Opleiding

Tijdens de tweedaagse beurs in de Jaarbeurshallen Utrecht spraken we veel VMBO-leerlingen. We konden vertellen en laten zien wat voor mooie opleiding en toekomst er is in de natuursteenbranche. Een afwisselend vak, met veel mogelijkheden. 

Keuze studierichting

Komende maanden moeten VMBO-scholieren een keuze maken voor een vervolgstudie. Daarom werd er op de beurs ook een handzame folder uitgereikt aan de immense stroom van scholieren die zich op de beurs allemaal aan het oriënteren waren. 

Leerlingen Folder Natuursteen 

Brochure

Wilt u zelf in uw omgeving jongeren enthousiasmeren om bij u te komen werken en daarbij de opleiding tot natuursteenbewerker te gaan volgen? Dan kunt u natuurlijk ook exemplaren van de folder opvragen bij info@brancheplatformnatuursteen.nl 

 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid