NOA Menu
donderdag 31 augustus 2017

Leerlingen aanmelden voor het nieuwe schooljaar

Na de bouwvak zijn op de meeste scholen weer nieuwe opleidingsjaren begonnen. Op verschillende niveaus (2, 3 en 4) kunnen leerlingen een specifiek vakdiploma halen. Heeft u een medewerker die u professioneel wilt laten opleiden? Of wilt u een leer-werkplek bieden aan een leerling? Dan kunt u nu nog uw leerling of bedrijf aanmelden bij een opleidingslocatie of samenwerkingsverband in uw buurt.

Scholen Begonnen

De opleiding tot stukadoor kan op alle onderstaande scholen worden gevolgd. Plafond- en wandmonteurs kunnen terecht in Den Bosch en Assen. Natuursteenbewerkers kunnen hun opleiding volgen in Nieuwegein. Heeft u belangstelling voor de opleiding dekvloerenlegger, neem dan contact op met het landelijk aanspreekpunt voor opleidingen: Paula van Santen van Savantis, telefoonnummer 088-0808818. 

Leerling opleiden

Als bedrijf is het mogelijk om met een medewerker een beroepspraktijkvormingsovereenkomst te sluiten, of een leerling op te leiden via het samenwerkingsverband STUC werk en leren. STUC werk en leren leidt, samen met een plaatselijk ROC, op vanuit de gedachte van een werkgever. STUC werft en selecteert de leerling en treedt op als werkgever, zodat de risico’s en kosten voor een leerbedrijf tot een minimum worden beperkt. Niet alleen bedrijven met personeel (en een leermeester) kunnen lidbedrijf van STUC worden, ook zelfstandigen zonder personeel kunnen een leerling via een samenwerkingsverband inlenen. 

Scholen met opleidingen in de afbouw- en natuursteensector

Onderwijsinstelling Locatie  Te volgen opleidingen STUC actief Info
Koning Willem 1 College  Den Bosch Stukadoor, Plafond- en wandmonteur Ja  Info
ROC Aventus  Zutphen  Stukadoor  Nee  Info 
ROC Drenthe College  Assen & Purmerend  Stukadoor, Plafond- en wandmonteur  Ja  Info 
ROC Midden Nederland  Nieuwegein  Stukadoor, Natuursteenbewerker  Nee  Info 
ROC van Twente  Vroomshoop  Stukadoor  Ja  Info 
Markiezaat College  Bergen op Zoom & Breda Stukadoor  Ja  Info 
Summa College  Veldhoven  Stukadoor  Nee  Info 
Techniek college Rotterdam  Rotterdam  Stukadoor  Ja  Info 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid