NOA Menu
woensdag 28 september 2016

Landelijke KAG award voor NOA-stukadoorsbedrijf De Groot

De Stichting Garantiefonds Gevelsystemen heeft Stukadoorsbedrijf De Groot uit Erp de Kwaliteits Award Gevelsystemen (KAG) 2016 toegekend. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan het bedrijf dat door het jaar heen de beste kwaliteitsprestaties neerzet. Gerard Troost, directeur van de stichting, spreekt van een terechte winnaar.

KAG-award voor NOA-stukadoorsbedrijf De Groot

De KAG Award wordt het Garantiefonds Gevelsystemen toegekend op basis van een groot aantal kwaliteitscontroles. “De leden van ons waarborgfonds bieden opdrachtgevers een tienjarige garantieverzekering op hun werk, en daarmee financiële en bouwtechnische zekerheid”, legt Gerard Troost van de stichting uit. “Die verzekerde garantie kan alleen gedekt worden als er zorgvuldige kwaliteitstoetsen worden uitgevoerd. De jaarlijkse award gaat naar het bedrijf dat hierbij het best presteert.  

Erkenning voor inzet op kwaliteit

De broers Sander en Erwin de Groot zijn verguld met de award. De eigenaren van dit NOA-bedrijf zijn met het familiebedrijf gespecialiseerd in geïsoleerde gevelstucsystemen. Vorig jaar werd het bedrijf al genomineerd, nu is de award echt in de pocket. “Een geweldige eer en een mooie beloning voor ons team”, aldus Sander de Groot. “We selecteren onze vakmensen zorgvuldig, investeren in opleiding en werken alleen met bewezen kwaliteitsproducten.” De award is volgens hem niet alleen een verdienste van het team, maar ook van de opdrachtgevers. “Zij kiezen bewust voor kwaliteit. Dat is ook een compliment waard.”

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid