NOA Menu
woensdag 15 maart 2017

Ladies only: heb je suggesties voor de NOA partnerdag?

Ben je “de dochter van”, ben je vennoot of directeur, of werk je achter de schermen mee om het afbouwbedrijf (mede) in goede banen te leiden? Dan is de “Ladies-only-partnerdag” wat voor jou. Dit jaar willen we weer een inhoudelijke en leuke dag organiseren, waar afbouwvrouwen elkaar beter kunnen leren kennen én ook zakelijke adviezen en ervaringen uit kunnen wisselen.

Ladies Only

In verenigingsverband komen dames elkaar wel eens tegen, maar dan is er lang niet altijd de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen, of zakelijke adviezen uit te wisselen. Daarom is deze ladies-only-meeting: alleen voor dames en met een inhoudelijk programma. In 2013 en 2015 organiseerden we al een NOA-partnerdag en dat willen we dit jaar opnieuw doen! 

De bijeenkomsten zorgden voor interessante discussies en leuke contacten. Lees hier meer over de partnerdag in 2015. Graag horen we van de dames waar nu behoefte aan is en welke suggesties er zijn. Want: zoveel mensen, zoveel wensen! We inventariseren daarom eerst wie welke ideeën heeft, zodat we daarna een programma kunnen opstellen waar dames uit alle vier de hoofdsectoren van NOA graag aan willen deelnemen. Wil je ons helpen een aantrekkelijke dag te organiseren? 

Wensen & suggesties voor 'Ladies-only-partnerdag'

 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid