NOA Menu
woensdag 23 november 2016

Laatste ALV ABN = eerste ledenbijeenkomst hoofdsector ABN Natuursteen

Op 11 en 12 november kwamen leden en begunstigende leden van de hoofdsector ABN Natuursteen bij elkaar voor de laatste ledenvergadering vanuit de ABN. De vergadering, georganiseerd door Bus Natuursteen, vond plaats in de geweldige omgeving en ambiance van Leerhotel Het Klooster in Amersfoort.

Abn 700

De ALV was hét moment om de natuursteenbedrijven (eindelijk) kennis te laten maken met ‘de NOA-gezichten’. Voorzitter Hendrik Ruys en directeur Frank Rohof hebben zichzelf en de collega’s uit Veenendaal voorgesteld. Uiteraard was er ook aandacht voor de uitgebreide voordelen van het NOA-lidmaatschap. De aanwezige leden reageerden enthousiast op de vacatures binnen de landelijke ledenraad en bijna alle regio’s kozen direct een afgevaardigde. 

Lid van Verdienste

De heer Jan Smeets van de gelijknamige firma uit Meerssen werd onderscheiden met de benoeming tot lid van verdienste. Zijn broer Piet ontving deze titel en het bijbehorende certificaat  postuum.

Abn 749

Onrust in de kloostergangen…

Na afloop van de vergadering konden leden met hun partners genieten van een avondvullend programma. Bijzondere gasten maakten tijdens de borrel en het diner hun opwachting, wat de feestvreugde alleen maar meer ten goede kwam. Naar verluid was het die nacht nog lang onrustig in de kloostergangen...

Abn 766

Bijzonder beeldhouwwerk

Zaterdag kon er een keuze worden gemaakt tussen verschillende excursieprogramma’s in Amersfoort. Uiteraard werd het product natuursteen hierbij niet vergeten. Alle groepen bezochten namelijk de Sint Joriskerk met haar prachtige beeldhouwwerk en het grafmonument van Jacob van Campen.

Méér in Afbouwzaken

De hoofdsector ABN Natuursteen kijkt terug op een memorabele laatste ALV van de Algemene Bond voor Natuursteenbedrijven, zoals zij die de afgelopen 110 jaar kende. In de komende uitgave van Afbouwzaken nemen we u graag uitgebreider mee naar Amersfoort…

Abn 781

Foto's zijn gemaakt door Hans Mijnders

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid