NOA Menu
woensdag 5 november 2014

Kwaliteitsaward voor NOA-bedrijf Lenferink

Tijdens de deelnemersdag van stichting Garantiefonds Gevelsystemen is aan NOA-bedrijf Lenferink Afbouw bv uit Lemelerveld de kwaliteitsaward 2014 uitgereikt.

Lenferink

Naast Lenferink waren ook Boeve Afbouw en Gebr. Bisschops (winnaar 2013) genomineerd. Voorzitter Willem Renger reikte tijdens de deelnemersdag de nieuwe Kwaliteits Award Gevelisolatie uit. Het Garantiefonds reikt jaarlijks de award uit voor geleverde kwaliteit. Door de externe controlebureaus zijn bij Lenferink over de afgelopen periode het minst aantal tekortkomingen geconstateerd. Daarnaast heeft het stukadoorsbedrijf op meerdere aansprekende projecten aangetoond over groot vakmanschap te beschikken. Dat komt onder meer tot uitdrukking in het met grote zorgvuldigheid uitvoeren van specifieke details en de kwaliteit van de afwerking op grote gebogen gevelvlakken. 

“We zijn bijzonder trots op zo’n landelijke award, zeker gezien de huidige markt van nu. Het is allereerst een groot compliment aan onze medewerkers die elke dag deze kwaliteit leveren en het is een compliment aan ons beleid waarin we een bewuste keuze hebben gemaakt de kwaliteit boven de prijs te stellen”, aldus Rob Lenferink. 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid