NOA Menu
donderdag 9 november 2017

Kijk en deel StucMasters!

In het nieuwe online tv-programma StucMasters strijden vier stukadoors om de titel van ‘StucMaster 2017’. In iedere uitzending wordt aandacht besteed aan de diversiteit van het beroep stukadoor: wat moet je allemaal kunnen om een professionele stukadoor te zijn? StucMasters laat heel Nederland zien hoe prachtig het stukadoorsvak is!

Groepsfoto StucMasters

De afleveringen zijn geproduceerd door NXtv; een digitaal tv kanaal dat 100% over (werken in de) techniek gaat. Dat het beroep van stukadoor zo prominent in beeld wordt gebracht, hebben we te danken aan Knauf. “De sector heeft écht nieuwe instroom nodig”, vertelt Coen de Hoop, marketingdirecteur van Knauf. “Door de zware crisis is het aantal leerlingen op de stukadoorsopleidingen tot een dieptepunt gezakt. Nu de bouw hard aantrekt, is het een gezamenlijke verantwoordelijkheid van industrie, bouwers en brancheorganisaties om mensen te vinden en te behouden die het werk kunnen maken.”

Leuke tv, met focus op vakmanschap

StucMasters is leuke tv, die voor een brede doelgroep het kijken waard is. Elke uitzending biedt humor, spanning, know-how en vermaak. Het vakmanschap komt natuurlijk prominent in beeld, want het doel is om jongeren te laten kiezen voor het beroep van stukadoor. De vorm waarin dit stoere vak wordt gepromoot, is uniek en vernieuwend; het zijn interactieve uitzendingen, waar meteen kan worden doorgeklikt naar meer informatie. 

StucMasters kijken

Tijdens de StucVakdag op 26 oktober lanceerde Knauf in de stand eerste uitzending. Vandaag is de tweede aflevering online gezet. staat nu ook online. Wie denkt u dat er StucMaster ’17 wordt? Op noa.nl kunt u uw stem uitbrengen. Elke 14 dagen komt er een nieuwe aflevering online. 

Delen = fijn

We vragen uw hulp om zoveel mogelijk mensen naar StucMasters te laten kijken. Elke aflevering is eenvoudig te delen op uw eigen social media. Als u op zoek bent naar een leerling, dan kunt u de uitzendingen benutten om in uw netwerk - en in het netwerk van uw netwerk - jongeren te enthousiasmeren voor de stukadoorsopleiding. StucMasters is daarnaast een mooie manier om het vak te promoten. Helpt u mee? 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid