NOA Menu
woensdag 6 november 2013

Jonge managers NOA komen bijeen bij TBA

NOA Jong Management is speciaal opgericht voor leden tot en met 40-jarige leeftijd. Enkele keren per jaar komen de jonge managers bijeen om een inhoudelijk thema te behandelen en van elkaar te leren.

Partytram

Vrijdag 1 november kwam NOA Jong Management bijeen bij het Technisch Bureau Afbouw in Den Haag. Van directeur Anton van Kruistum kregen de leden uitleg over het bedrijfschap en de omvorming tot TBA. Vervolgens bracht spreker Harry de Lange discussie teweeg over de stelling: “een klant komt altijd van rechts”. Iedereen kent het spreekwoord ‘de klant is koning’, maar in de praktijk is het nog niet altijd eenvoudig om daar goede invulling aan te geven. De uitleg gaf de jonge managers nieuwe inspiratie om actief te werken aan hun klantbenadering. Communicatie bleek opnieuw het sleutelwoord. 

Na afloop van het inhoudelijk programma reden de jonge managers met een partytram door Den Haag. Tijdens het informele samenzijn wordt er veel kennis uitgewisseld en leren de jonge ondernemers van elkaars ervaringen en verhalen. 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid