NOA Menu
vrijdag 14 juli 2017

Jaco Uittenbogaard nieuwe directeur AFNL

Per 1 september 2017 wordt Jaco Uittenbogaard de nieuwe directeur van Aannemersfederatie Nederland Bouw en Infra; de koepelorganisatie waar NOA in de collectieve belangenbehartiging nauw mee samenwerkt. Uittenbogaard volgt Wim de Boer op die eind van dit jaar afscheid neemt als directeur van de AFNL.

Jaco Uittenbogaard Juli 2017

De nieuwe directeur zal de samenwerkingsmogelijkheden met ons en andere samenwerkingsverbanden concretiseren, werkzaamheden gaan verrichten voor het gezamenlijk politiek beleidsbureau AFNL-NOA op (bouw)economisch vlak en leiding geven aan het AFNL-secretariaat. Drs. Ing. Jaco Uittenbogaard (54) is thans nog werkzaam als (interim)manager. Hij is op dit moment o.a. adviseur/projectmanager voor een groot SW-bedrijf. Daaraan voorafgaand heeft hij zich bij een aantal werkgevers bezig gehouden met het opbouwen, herstructureren en implementeren van langetermijnvisies voor organisaties zoals voor de sociale werkvoorziening.

Uittenbogaard volgt De Boer op

De huidige directeur, Wim (W.H.) de Boer, neemt na een interim-periode van bijna 2 jaar afscheid van de Aannemersfederatie. Uittenbogaard zal de Aannemersfederatie verder op de kaart gaan zetten, zorgdragen voor de verdere implementatie van de nieuwe bestuurlijke structuur en de voorbereiding en coördinatie van commissies, sectoren en het bestuur.

NOA feliciteert Jaco Uittenbogaard met zijn benoeming en kijkt uit naar een prettige samenwerking. 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid