NOA Menu
woensdag 2 maart 2016

Informatieavond STUC werk en leren in Zutphen

Op 16 maart 2016 zijn alle ondernemers in de regio van Zutphen van harte uitgenodigd om de informatieavond over opleidingsmogelijkheden van leerlingen te bezoeken. Het samenwerkingsverband STUC werk en leren in Zutphen is nu écht van start gegaan.

Infoavond Zutphen

Onlangs kondigden we in ons vakblad Afbouwzaken al aan dat er na meerdere jaren overleggen eindelijk duidelijkheid is over de opleidingsmogelijkheden in en rond Zutphen. Het samenwerkingsverband gaat fungeren als eventuele werkgever. Dit houdt in dat de werkgarantie voor leerlingen voor de duur van de opleiding blijft gewaarborgd en bedrijven niet zelf het werkgeversrisico dragen. ROC Aventus en STUC werk en leren zullen nauw samenwerken om meer stukadoors op te leiden voor de toekomst.

Op de info avond geeft STUC werk en leren uitleg over zaken rondom: lidmaatschap, voorwaarden, beleid, tarieven, intakes, nieuwe opleidingsstructuur etc. Ook zal er aandacht worden besteed aan de nieuwe structuur van ROC Aventus, SBB en Savantis.

De voorlichting start om 19.30 uur.
Locatie: De Dreef 8 a in Zutphen.

Ook  de bekende leveranciers en fabrikanten zijn vertegenwoordigd op deze avond en u kunt in de praktijkruimte studenten aan het werk zien met hun werkstukken. Het is namelijk open dag (16.00 - 21.00 uur). Ondernemers en leerbedrijven die de informatieavond willen bezoeken, kunnen zich per e-mail aanmelden. NOA hoopt net als STUC werk en leren op veel belangstelling, zodat er ook in deze regio weer actieve, professionele scholing van jong afbouwtalent mogelijk wordt! 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid