NOA Menu
dinsdag 20 december 2016

Het levenswerk van Jan

Alle deelnemers aan het NOA Congresweekend in Huis ter Duin én alle bezoekers van de afscheidsreceptie van Jan van de Kant ontvingen als dank voor hun komst het boek JAN. Geïnteresseerden, die niet bij die bijeenkomsten konden zijn, maar wél graag het boek willen lezen over 38 jaar verenigingsgeschiedenis, kunnen nog een exemplaar aanvragen.

Boek Jan

Van diverse leden ontving het secretariaat vragen over het boek JAN. Dit is gemaakt ter ere van het afscheid van Jan van de Kant. Hij was maar liefst 35 jaar voorzitter en 38 jaar bestuurslid van onze vereniging. Het boek doet verslag van alle jaren verenigingsleven. Wat is er bewerkstelligd en wat hebben we met elkaar allemaal meegemaakt? De bundel is voorzien van veel persoonlijke teksten, illustraties en foto’s. 

Was u niet op één van de bijeenkomsten waar het levenswerk van Jan werd uitgereikt, maar wilt u wel graag een exemplaar hebben? Stuur dan een e-mail naar info@noa.nl en we sturen u JAN. toe (waarbij geldt: zo lang de voorraad strekt). U komt dan meer te weten over de verenigingsgeschiedenis en leest er mooie en leuke anekdotes die speciaal voor/over Jan zijn opgetekend.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid