NOA Menu
dinsdag 13 februari 2018

Handig pakket voor (leer)bedrijven

Het BranchePlatform Natuursteen (BPN) wil graag zoveel mogelijk natuursteenbedrijven matchen met jonge, enthousiaste nieuwe scholieren. Het BPN voert daarom gesprekken met diverse Vmbo’s. Dit alles om het vak Natuursteenbewerker positief onder de aandacht te brengen.

Natuursteenbewerker

Daarbij is BPN op zoek naar (leer)bedrijven waar deze leerlingen aan het werk kunnen om het vak in de praktijk te leren.

Handig pakket

Om u, als (leer)bedrijf, op weg te helpen heeft BPN een handig pakket samengesteld; in dit pakket vindt u posters, brieven, USB-sticks met informatie en wervende folders; zowel in hard copy als digitale versie te gebruiken (zelfs personalisatie van uw bedrijf is mogelijk).

Social media

Deze handige tool kunt u inzetten op al uw eigen social media kanalen (facebook, Linkedin en Instagram) of wellicht laten verspreiden door uw eigen medewerkers.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden als (leer)bedrijf en horen welke mogelijkheden er zijn stuur dan z.s.m. uw bedrijfsnaam, woonplaats, telefoonnummer en uw contactpersoon aan ons door via: info@brancheplatformnatuursteen.nl. BPN zal dan z.s.m. met u contact opnemen.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid