NOA Menu
woensdag 15 juni 2016

Goedbezochte open dag opleidingen

Zaterdag 11 juni jl. was er in het praktijkcentrum van NOA een open dag van de opleiding tot Restauratiestukadoor. We kijken terug op een geslaagde en goed bezochte open dag. De deelnemers van de huidige opleiding tot restauratiestukadoor hebben met gepaste trots hun vakwerk laten zien aan belangstellenden.

Open dag opleidingen

Ervaren stukadoors met interesse voor de opleiding tot meesterstukadoor hebben alle gelegenheid gekregen om een beeld te vormen van de opleiding en vragen te stellen aan zowel docenten als de huidige deelnemers. In 2017 start in Veenendaal weer een nieuwe editie van de opleiding tot restauratiestukadoor. Gedurende 3 jaar word je door de vak-experts van het Neerlandsch Stucgilde opgeleid tot meester stukadoor. Meer info over de opleiding. 

Ook konden bezoekers van de open dag terecht voor informatie over de verkorte opleiding tot gezel stukadoor. Deze opleiding kan gevolgd worden als vooropleiding voor de opleiding tot restauratiestukadoor, of als verdieping van het vakmanschap. Heb je interesse in de verkorte opleiding tot gezelstukadoor? Klik hier voor meer info. 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid