NOA Menu
woensdag 31 mei 2017

Gezocht: praktijkinstructeurs en docenten

Eén van de doelstellingen van NOA is om kwalitatief hoogstaande opleidingen voor onze bedrijfstakken veilig te stellen. Geen eenvoudig werk, nu de vraag naar nieuwe leerlingen stijgt. In samenspraak met Savantis, de federatie STUC werk en leren en ROC’s wordt er gestreefd naar een landelijke dekking van opleidingslocaties. Deze scholen en praktijkcentra garanderen de kwaliteit van hun kleinschalige opleidingen.

Gezocht: praktijkinstructeurs en docenten

Regelmatig wordt er gezocht naar goede praktijkinstructeurs en docenten. Vakinhoudelijke kennis en praktijkervaring zijn daarbij zeer belangrijk. Ook de drive om kennis te willen delen en jongeren enthousiast te maken voor het vak is van belang. Savantis is voornemens om vakmensen, die belangstelling hebben om praktijkinstructeur of docent stukadoren te worden, hiervoor te trainen: om wettelijk erkend onderwijs te mogen geven, is namelijk een officiële lesbevoegdheid nodig. 

Belangstelling? Laat het ons weten!

Mocht u eventueel belangstelling hebben om praktijkinstructeur of docent stukadoren te worden, laat dan onderstaand uw gegevens achter. Als er in de toekomst nieuwe vacatures zijn, wordt u hierover geïnformeerd. Ook wordt er contact met u opgenomen om u vrijblijvend uitleg te geven over de mogelijkheden om een lesbevoegdheid te halen. Gedegen praktijkervaring en beheersing van het vak stukadoren op minimaal mbo niveau 3 is uiteraard een minimum vereiste. 

Ik heb belangstelling voor vacatures praktijkinstructeur/docent stukadoren en verneem graag de mogelijkheden mij hiervoor te trainen:

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid