NOA Menu
donderdag 28 augustus 2014

Gezamenlijke servicedesk in ontwikkeling

Als ondernemer kunt u niet op alle vragen, die op u afkomen, zelf een antwoord hebben. Daarom raadplegen veel leden de telefonische helpdesk van NOA. Het eerstelijns advies is voor alle leden gratis. Met beperkte mankracht worden zoveel mogelijk vragen afgehandeld, maar dat lukt niet altijd dezelfde dag. Met AFNL wordt nu gewerkt aan een gezamenlijke servicedesk, zodat leden nog sneller geholpen kunnen worden.

Servicedesk

Bij de servicedesk kunt u terecht met vragen over wet- en regelgeving, de cao Afbouw, juridische hoofdbrekens en eigenlijk alle ondernemersaspecten. Van praktische tips over ogenschijnlijke kleinigheden, tot hulp bij noodzakelijk ontslag; de medewerkers van de servicedesk staan u graag met raad en daad terzijde. 

Vakkundige servicedesk

De medewerkers van de servicedesk geven u snel en vakkundig antwoord op uw vraag. Of zoeken zaken voor u uit als daar geen parate kennis van is. Elke servicedeskmedewerker heeft bepaalde specialismes, dus uw vraag kan ook doorgespeeld worden naar de juiste collega voor verdere afhandeling. Soms zijn de vraagstukken te intensief om daar als servicedesk in te kunnen faciliteren, maar dan wordt u doorverwezen naar partners die tweedelijns dienstverlening bieden. 

Uitbreiding dienstverlening

Er wordt nu met AFNL gewerkt aan een gezamenlijke servicedesk. Is de ene servicedeskmedewerker in gesprek, dan hoeft u niet te wachten, want dan kunt u bij een andere medewerker terecht. Omdat onze medewerkers meerdere taken hebben en niet fulltime de telefoon kunnen bezetten, is deze uitbreiding voor leden van grote toegevoegde waarde. Als u contact opneemt met de servicedesk, dan is de kans groot dat u één van bovenstaande heren aan de lijn krijgt.

U kunt de servicedesk van maandag tot en met vrijdag bereiken op telefoonnummer 0318-54 73 73, tussen 08.30 en 17.00 uur. Buiten kantoortijden kunt u mailen en wordt uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoord.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid