NOA Menu
vrijdag 21 juli 2017

Gewijzigde garantielonen verwerkt in nieuwe looninformatie

De nieuwe NOA loonwijzer is nu online beschikbaar. Per 1 juli 2017 is er conform de cao Afbouw en cao Natuursteen een loonstijging van 0,5%.

Loonwijzer _2017

In de loonwijzer zijn de gewijzigde garantielonen voor afbouw- en natuursteenbedrijven verwerkt. Er zijn ook rekenvoorbeelden in opgenomen, alsmede aandachtspunten voor de loonadministratie: onder meer de verlofdagen conform cao, loondoorbetaling bij ziekte, prestatietoeslagen en eventuele premiekortingen staan overzichtelijk beschreven. Vanwege de wettelijke aanpassing minimumloon zijn de garantielonen BBL-leerlingen ook aangepast. Deze staan vermeld op pagina 10 van de loonwijzer.  

Loonberekening

NOA-leden kunnen een pro forma loonberekening maken via de beveiligde webpagina van onze ledenvoordeelpartner SCAB accountants & adviseurs BV. Na het maken van een proforma-berekening wordt de loonstrook en de loonkostenberekening als pdf bestand geopend.

Alle looninformatie

Looninformatie is alleen beschikbaar voor leden. Leden kunnen bovenin de website inloggen met de bij aanvang lidmaatschap aan hun ter beschikking gestelde gebruikersnaam en wachtwoord. Bent u nog geen lid van NOA, maar wilt u graag beschikking krijgen over actuele looninformatie, klik dan hier. 

Ga naar de loonwijzer en het proforma loonberekeningsprogramma.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid